Boekingen

Bij Kimm Dance Center vinden wij het een feestje om te helpen bij het neerzetten van een toffe productie! Zo zien wij onze danseressen graag stralen in een videoclip, vinden wij het ontzettend leuk om te helpen bij de choreografie van uw show en geven wij graag een showtje weg op uw evenement.

Wij zijn ontzettend flexibel in wat u nodig heeft, of u nu zelf een idee heeft waar wij aan mee kunnen werken of een volledige productie nodig heeft van A tot Z, bij ons bent u aan het goede adres.

Een aantal diensten die bij ons te boeken zijn:

Quotes van onze klanten

Alisha : BePrettyModels Agency
"be pretty, be you" is DE quote van BePrettyModels: het bureau met modellen van elke maat, leeftijd en lengte!

"Wij hebben Kimm Dance Center geboekt voor onze fashionshow! Te gek om te zien dat de meiden bij Kimm Dance Center perfect passen bij ons 'motto'. Ook zij hadden danseressen van elke maat, lengte en leeftijd! Ze konden helemaal zichzelf zijn op het podium! Zonder hun was onze show geen spektakel geweest. Bedankt!!"

Gebroeders Ko
De Gebroeders Ko is een Nederlands feestduo met hits als "Helikopter", "Schatje, mag ik je foto" en "Toeter Op M'n Waterscooter"

"Wij hebben als Gebroeders Ko al diverse malen gebruik gemaakt van de diensten van Kimm Dance Center, voor figuranten/danseressen bij onze videoclips en optredens. Alles tot in de puntjes geregeld en wij zullen dus zeker gebruik blijven maken van hun diensten en bevelen ze van harte aan."