Over KIMM Dance Center

Bij Kimm Dance Center staat niet alleen ontwikkeling maar ook plezier en gezelligheid centraal. Wij vinden het belangrijk dat dansers zich samen ontwikkelen. Tijdens de trainingen wordt er hard gewerkt, maar ook hard gelachen. We zorgen dat het tempo erin blijft en er altijd nieuwe doelen te behalen zijn doordat we niet één maar twee keer per jaar onze progressie laten zien tijdens onze halfjaarlijkse dansshow in het theater.

Kimm Dance Center is niet alleen een plek om te dansen maar ook je sociale uitlaatklep waar vele mooie vriendschappen ontstaan. Dansen is bij ons dan ook een beleving, niet enkel een sportles. Naast de dansshows organiseren we ook teamuitjes, optredens, filmavondjes, workshops, opnamedagen en dit zal komende tijd uitgebreid worden met nog vele andere events.
Onze docenten zijn zeer betrokken en staan altijd voor je klaar. Ze proberen alle dansers in hun eigen kracht te zetten. Ben je technischer of blink je uit in performance? Wij zorgen dat jij jouw plekje vindt en dat je je kunt ontwikkelen op de andere vlakken. Ons lesaanbod is gevarieerd en wij hebben aanbod voor iedere leeftijd. Omdat wij het belangrijk vinden een community te zijn dansen we vaak ook eenmaal gezamenlijk tijdens iedere show zodat je kennis maakt met jong en oud.

Dansen is onze passie en dit delen we het liefst met iedereen! We werken hard om niet alleen onze leden, maar iedereen die een keertje langs wil komen, met een goed gevoel te laten vertrekken. Onze nieuwe locatie heeft dan ook alles wat er te wensen valt. De ruimte is buiten lestijden te huur voor o.a. opnames, fotoshoots, vergaderingen of workshops en ook kun je bij ons terecht voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en openingsdansen helemaal op maat gemaakt voor jouw gezelschap. Daarnaast verzorgen wij ook met heel veel liefde shows, presentaties en workshops op een door u gekozen locatie.

Kimm Dance Center is een beleving die je niet wilt missen dus kom snel langs, dan maken we er samen met veel passie en plezier een feestje van!