Lesaanbod

Op deze pagina vind je alle lessen die wij geven.

Commercial Dance

(Verschillende groepen van allerlei leeftijden)
Commercial Dance is veel te zien op tv, videoclips, concerten van grote artiesten en draait om PERFORMANCE. Het is een fusion van verschillende stijlen zoals Streetdance, Hiphop, Jazz & Feminine.

Feminine

(18+)
Feminine is vrouwelijk, sexy en uitdagend! In deze les focussen we op performance en zelfvertrouwen. De choreos zorgen ervoor dat je je vrouwelijk, sterk en sexy voelt. Kom mee dansen en laat je inner goddess moves out!

HipHop

(18+)
In deze energieke dansles werk je aan je energie en flow binnen de choreografie. Kom snel langs om een keertje mee te grooven op zowel nieuwe als old school hiphop beats.

Dance Workout

(14+)
Om goed te kunnen dansen is het nodig dat je conditie op pijl is en daarom hebben wij elke week een uurtje dance workout. Een uur lang zullen we met hoge energie dansoefeningen doen waarbij je meerdere spiergroepen traint. Flink zweten, flink zingen, flinken lachen en flink sporten dus.
*Beschikbaar vanaf september 2024

Modern-Ballet

(Verschillende groepen van allerlei leeftijden)
Onze modern-ballet lessen bestaan uit twee delen. We starten elke les met het aanleren en verbeteren van de techniek en in het tweede deel van de les gaan we ons verdiepen in het verhaal van de choreografie en proberen we dit verhaal dansend uit te beelden.

Dance Dance Gold

(40+)
Dance Dance gold is een variant op commercial dance met een lage intentisteit. In deze les combineren we fitness en dans in een effectief uurtje, goed om fit te blijven dus. Er komen allerlei soorten dans en muziek voorbij en je zult je na afloop vrolijk en energiek voelen. Elke les is weer een feestje.

Zumba Gold

(30+)
Zumba Gold is een uur lang met veel energie lekker dansen. Zumba is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans en is gecreëerd als fitnessprogramma, echt eventjes lekker sporten dus. We leggen eerst de verschillende pasjes uit en daarna is het dansen maar. Er hoeft geen prestatie te worden geleverd en je hoeft niets voor lange tijd te onthouden.  Je kan gewoon je eigen feestje maken op de leuke muziek. Alles is goed, er is geen fout! Zumba Gold is voor de actievere oudere volwassenen en de beginnende deelnemer.

Peuterdans

(2 t/m 4 jaar)
Zit jouw peuter ook nooit stil? Of wil je je peuter juist wat meer in beweging laten ontwikkelen? Kom dan bij ons peuterdans volgen. Deze les staat in het teken van het in contact komen met elkaar, fantasievol opgaan in het vrije bewegen en met een hoop plezier kinderen bekend maken met verschillende soorten muziek.

Thema Dansles

(4 t/m 7 jaar)
Of we nou dromen over wonen op een onbewoond eiland, het hebben van vleugels of over wakker te worden gekust door een prins… bij thema-dansles kan het allemaal. Elke maand staat deze les in het teken van een populair thema waarop de kinderen spelenderwijs nieuwe choreografieën aanleren. Kom jij ook kijken welk thema deze maand aan de beurt is?

Kids Dance

(4 t/m 6 jaar)
Klinkt de Hockey cokey, Tante Rita, en Tsjoe Tsjoe Wa ook vaak bij jullie uit de speaker als je kleuter in de buurt is? Dan is de Kids Dance op de zaterdagochtend precies hetgeen waar ze vrolijk wakker van zullen worden. Met veel energie en plezier wordt er drie kwartier gedanst op al deze klassiekers aangevuld met nog heel veel andere hippe muziek.