Kimberly Koopmans (31)
Eigenaresse
Docent: 
Commercial Dance, HipHop gevorderden, Feminine, Thema-dansles, Zumba & Wedstrijdteams
Favoriete stijl:
Dancehall, Feminine & Showdance
Favoriete dansnummer:
Shut up and Dance
Favoriete KIMM choreografie: No Excuses

Wie ben ik?
Stilzitten was nooit een optie voor mij. Vanaf jongs af aan ben ik altijd aan het wiebelen en danste ik op alles wat maar enigszins een ritme had. Als er geen muziek was maakte ik deze zelf, altijd met bijpassend dansje. Vanaf mijn 4e heb ik verschillende danslessen gevolgd van ballet tot streetdance wat resulteerde in het wedstrijdteam. Tien jaar later begon ik met het geven van een danslesje wat in enkele jaren opliep tot een flinke bijbaan van 16 lesuren in de week. Ondertussen heb ik een studie afgerond en leuke banen gehad in verschillende mooie bedrijven, maar de bijbaan van 16 uur is altijd blijven hangen. Afgelopen jaar heb ik dan eindelijk mijn droom durven te verwezenlijken en ben ik het ondernemerschap ingestapt. Een nieuw hoofdstuk in mijn leven waar ik met ontzettend veel plezier en passie induik.

Waarom dansen?
Dansen is zoveel meer dan alleen het ritmisch bewegen op muziek. Om te dansen heb je discipline, motivatie en energie nodig en het is een flinke geheugen training. Daarnaast is het dansen in teamverband enorm leuk en leerzaam. Buiten het sportieve en sociale aspect is dansen ook mijn creatieve uitlaatklep. Ik geniet van de uitdaging om te vernieuwen en mezelf elke keer weer te overtreffen.  

Wat hoop ik met mijn les te bereiken?

Ik vind het belangrijk dat mijn lessen in het teken staan van ontspanning, ontwikkeling en gezelligheid. Mijn hoop is dat als mensen vertrekken dat ze lekker gesport hebben, lekker gelachen en iets nieuws geleerd. Het ultieme resultaat is natuurlijk wel wanneer mijn enthousiasme leerlingen zo inspireert dat ze hetzelfde willen betekenen voor een jongere generatie. Dit is waarom ik ook ontzettend trots ben om Mirte & Laura in mijn team te hebben!