Laura van den Putte (20)
Docent: 
Peuterdans, Minidisco & Thema-dansles
Favoriete stijl:
HipHop & Afro
Favoriete dansnummer:
Better When I'm Dancing
Favoriete KIMM choreografie: Hush Hush

Wie ben ik?
Ik ben begonnen met dansen toen ik ongeveer 5 jaar oud was. Ik begon op zaterdagochtend met een hele groep meiden en meteen was het een succes. Na een jaar wilde ik steeds meer dansen en kwam ik in het wedstrijdteam. Nu 15 jaar later volg ik alle lessen die we hebben en geef ik de danslessen op diezelfde zaterdagochtend waar het voor mij allemaal begon. Dansen is en blijft mijn grootste hobby!

Waarom dansen?
Ik vind dansen het leukste om te doen! De trainingen zijn gezellig en je bouwt er mooie vriendschappen op. De meiden waar ik mee dans ken ik ontzettend goed na al die jaren. Je maakt samen veel mooie en leuke dingen mee, dat schept een band. Dansen is tevens mijn uitlaapklep, wanneer ik aan het dansen ben vergeet ik even alles om me heen.  

Wat hoop ik met mijn les te bereiken?
Ik wil graag de kinderen iets leren op een leuke manier, met muziek kun je dat doen. Ik wil ze graag kennis laten maken met het ritmisch bewegen op muziek en hun motoriek verbeteren. Mijn doel is dat de kinderen het een uurtje naar hun zin hebben, in de tussentijd wat nieuws leren en dat ze gelukkig naar huis gaan.