Evenementen Archief

Hier vind je de evenementen die allemaal hebben plaatsgevonden bij Kimm Dance Center.
Open Dag!
Het is eindelijk tijd voor de officiële opening van Kimm Dance Center en dit is ook meteen de open dag! Van 11:00-16:00 zijn we geopend en kan je vrij binnenlopen. Denk je erover om te komen dansen, wil je gewoon even koekeloeren of heb je een vraag voor ons, iedereen is welkom. Naast de vrije inloop hebben we ook wat speciale momentjes op de dag.

Om 11:00 uur is de feestelijke officiële opening! Ook hebben we twee kleine showcases tijdens de dag. Om 11:30 uur en om 14:00 uur kun je onze dansers eventjes zien schitteren op de dansvloer. Als extraatje kunnen de kids die dag ook kennismaken en op de foto met onze mascotte Mikky de Leeuw! Jij komt toch ook even kijken?
Tot dan!
Veerse Avond & Veerse Dag!
Veerse Avond & Veerse Dag Tijdens de Veerse Avond en Dag schitteren onze dansers, zoals elk jaar, weer op het hoofdpodium op het Heereplein in Raamsdonksveer. 

Niet alleen zal Rewind diverse artiesten vergezellen tijdens het muziekprogramma op de vrijdagavond en zaterdagmiddag.

De zaterdagmiddag wordt afgetrapt met een showcase door alle dansers van Kimm Dance Center. Om 12:45 zullen de dansers het podium betreden en dan is het een uur lang genieten van verschillende dansoptredens. Aan het einde is er zelfs een mogelijkheid om mee te doen met de Kimm Dance Center Minidisco.
Jij komt toch ook kijken en aanmoedigen?
Vriendenweek!
Het is tussen woensdag 7 juni en dinsdag 13 juni weer tijd voor Kimm Dance Center’s vriendenweek! Alle kinderen mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de les zodat ze kunnen laten zien wat ze in de les allemaal leren, ook zullen we speciaal voor deze week een nieuwe dans leren.

Tot dan!
Wonder (de film)!
Woensdag 14 juni
Aanvangst: 18.30 uur
Pathé Tilburg Centrum
Pietervredeplein 174, Tilburg
Entreeprijs: 9,50

Na groot succes komt ‘Wonder’ terug op het witte doek! Op woensdag 14 juni 2023 draaien we voor een laatste keer, wat ons betreft, het enige goede wat uit corona is ontstaan: de film van Kimm Dance Center.

De leden van deze dansschool hebben onder leiding van Kimberly Koopmans hun eigen dansfilm opgenomen op maar liefst meer dan 50 verschillende locaties in eigen land. De film is vrolijk, verrassend en verwonderend maar ontroert ook en het enthousiasme van alle verschillende dansers houdt u tot het einde geboeid.

Jong en oud schittert voor u op het doek in vele verschillende thema’s. Welke thema’s dat zijn moet je zelf maar komen ervaren bij Pathé Tilburg Centrum!

Klik hier om jouw tickets te kopen.
On Broadway (Show)!
Zondag 9 juli 2023
Aanvangst: 14:30 uur.
Theater de Bussel
Torenstraat 10, Oosterhout
Entreeprijs 12,50 (inclusief pauzedrankje)

Op zondag 9 juli 2023 nodigen wij jullie uit in het theater. Tijdens onze show ‘On Broadway’ komen niet alleen klassiekers zoals ‘Grease’ en ‘Mamma Mia’, maar ook nieuwe musicals zoals ‘Six’, ‘Hamilton’ en ‘Matilda’ voorbij. Het wordt een muzikaal spektakel met veel meezingers, theatrale dansen, mooie kostuums, nostalgie en glitters. Kom ook meegenieten van deze show!

Klik hier om jouw tickets te kopen.